Mª Reyes Miró Guerola (Nºcol. 1631)

 • Curso de Acoso Escolar. Características, consecuencias y detección, en 13 de mayo de 2021.  Universidad de San Jorge. 
 • Analisis Clínicos aplicados a la nutrición.Nutriscience.Maig,2017. Barcelona.
 • Curso de terapias naturales de la mujer. 
 • V Curso Nutrición, Cerebro y Mente. Abril, 2017. Barcelona.
 • AEEM. Noviembre, 2016. Zaragoza.
 • Dietoterapia, curs 2016-2017, Institut FP Sanitària Roger de Llúria, Barcelona. 
 • Postgrau en Psiconeuroinmunoendocrinologia i Nutrició molecular, 3a edició celebrar entre novembre de 2014 i novembre de 2015. Universitat de Barcelona.
 • Curs: “Abondance” impartit a l’Institut du Dévelopament de la Personne- Knowlton- Québec (Canadà) per la Dra. Annie Marquier durant els dies2, 3 I 4 de maig de 2014.
 • Curs: “La prevención en Seguridad Vial a través de la Salud-Médicos por la Seguridad Vial” per la Fundación para la formación de la Organización Médica Colegial y la Fundación MAPFRE, 2011.
 • Curs “ Adicciones sin drogas: características y vías de intervención” impartit pel Consejo General de Colegios Oficiales de Psicólogos , Formación continuada a distancia (FOCAD), 2010.
 • Curs “ Programación Neurolingüística y Hipnosis Ericksoniana” impartit pel Dr. Allan Santos al 2009 a Tarragona.
 • Curs Practitioner PNL, impartit a Tarragona pel Dr. Allan F. Santos al 2008 a Tarragona. 
 • Curs sobre les pors “ Puissance-2”, impartit a l’Institut du Dévelopament de la Personne-Knowlton- Québec (Canadà) per la Dra. Annie Marquier, 2007.
 • Curs sobre “Estrés y Hostigamiento Laboral”de 175 hores de durada i dirigit personal sanitari. Acreditat per la “Asociación para la Formación Continuada en Ciencias de la Salud y Educación Alcalá”, 2006-2007.
 • Curs sobre “Mediación familiar: experto en gestión de conflictos",acreditat per la “Asociación para la Formación Continuada en Ciencias de la Salud y Educación Alcalá”,  2006-2007.
 • Curs “Disfuncions en el procès de separació i divorci”, impartit a la seu del Col.legi Oficial de Psicòlegs de Tarragona, 2005.
 • Curs “Éveil et Manifestation du Soi”, impartit a l ́Institut du Développement de la Personne- Knowlton- Québec (Canadà) ,per la Dra. Annie Marquier, 2004.
 • Curs “Aspectes Metodològics de l ́estudi de la Personalitat” organitzat per l ́Associació de Psicòlegs de Tarragona, impartit pel Dr. Josep Ma Tous i Ral, 1987.
 • Curs de “Diferències inviduals en Psicología de la Personalitat” organitzat per l ́Associació de Psicòlegs de Tarragona, impartit pel Catedràtic de Psicología a la Universitat de Barcelona, Dr. Josep Ma Tous i Ral,  1986.
 • Curs “El joc com a instrument reeducatiu”, impartit en el curs 1984-85 al Col.legi Oficial de Psicòlegs de Barcelona.
 • Llicenciatura en Psicología, realitzada a la Facultat de Filosofia i Lletres de Tarragona dins el periode 1979-1984, amb Grau , i amb la qualificació d ́Excel.lent per Unanimitat.
 • Professora de Psico-Pedagogia del Entrenament a Reus, contractada per la Federació Espanyola de Futbol Sala , durant 1 curs, impartint el Curs de Preparadors-1er nivell, a l ́any 1987.
 • Certificat d ́Aptitud Pedagògica expedit pel Rector de la Universitat de Barcelona l ́any 1986, realitzant el període de pràctiques a l ́Institut A.Martí i Franqués de Tarragona.
 • Professora d ́Educació Permanent d ́Adults a Móra d ́Ebre (Ribera d ́Ebre) durant els cursos 1984-85 i 1985-86. 
 • Certificat de coneixements mitjans de llengua catalana – Nivell C atorgat per la Universitat Rovira i Virgili en data 31 de juliol de 1998. 

 

Investigacions

 
Participació en l’audiovisual “Campanes per la Grip A “ de Teresa Forcades i Vila elaborat el 23 de setembre de 2009 i presentat a Tarragona el 8 d’octubre de 2009 amb la presència de la Dra. Forcades.

- El.laboració d ́scripts per l ́estudi de processos sensorials i de decisió en les tasques de Seguretat dins del treball. Tesi de Llicenciatura presentada el 27 de Setembre de 1985,sota la direcció del Dr. Josep Ma Tous i Ral, obtenint la qualificació d ́Excel.lent per

Unanimitat.

- Components sensorials i de decisió que afecten a les tasques de seguretat en el treball (1984- 85), investigació portada a terme mitjançant una Beca d ́investigació donada per la empresa Petroquímica EMPETROL . Aquesta investigació va ser dirigida pel Catedràtic de Psicología Experimental de Tarragona Dr. Josep Ma Tous i Ral.

- Model de prevenció del fracàs de la lecto-escriptura(1984) al Col.legi del Miracle de Tarragona.

- Col.laboració en dues investigacions dirigides pel Dr. Josep Ma Román Sánchez (Departament de Psicología General –Tarragona):“Influència de les lectures del Batxillerat a l ́Aprenentatge i l ́Autoconcepte” (1984)

-“Aprenentatge de normes de convivencia en nens de 10 anys “(1984)-

- Adquisició de la lecto-escriptura (1984) al Col.legi del Miracle de Tarragona.

- Autoconcepte i Llibertat (1983) realitzat com a becària col.laboradora del Departament de Psicologia General, mitjançant la col.laboració de la Presó Provincial de Tarragona.

- El Fracàs escolar en les Matemàtiques (1983) al Col.legi Joan Rebull de Reus.

- Seminari sobre l ́adquisició del número als 3 anys (1982) dirigit pel Dr. Estanislao Pastor i Mallol.

- Personalitat, dislexia i frustació(1980) al Col.legi Lluís Viñas Viñoles de Móra d ́Ebre. 

Cursos i Simpòsiums:

 

- Asssitència a la xerrada: “Els colors de la vida: com veure i viure en positiu” impartida per D. Antoni Bolinches, a la seu de la Delegació de Tarragona del COCP , el dia 13 de març de 2008.

-Assistència al Seminari “La Neurociencia. Una alternativa a la Psicología Actual”, organitzat per la Divisió dels Centres Universitaris del Camp de Tarragona i la Revista.

- Interdisciplinar de Psicología Si..., entonces..., impartit pels professors Drs. M.Bunge,Golodrón, B. Dubrowsky, J.L. Pinillos i J. Ma Tous, a Tarragona els dies 15, 16 i 17 de Juny de 1987.

-Asssistència a les “Primeres Jornades sobre Personalitat Creativa” organitzades per la Caixa de Pensions al Museu de la Ciència de Barcelona, durant els dies 3, 4, 5, 10, 11 i 12 de Març de 1987.

-Assitència al “Seminari teòric-pràctic sobre Reeducació” organitzat pel Departament de Reeducació del Servei de Psiquiatria i Psicología del Nen i de l ́Adolescent de l ́Hospital de la Creu Roja de Barcelona, del 9 d ́octubre al 11 de Desembre de 1985.

-Assistència i col.laboració al “Primer Symposium Internacional sobre el Fracàs Escolar, Aprenentatge Verbal i Memoria”, realitzat a Tarragona els dies 2, 3 i 4 de Maig de 1985.

-Assistència al “Primer Symposium Internacional sobre l ́Estudi del procés evolutiu del deficient mental “ (1983) a Tarragona.

-Assistència al “Curs sobre deficiència mental” impartit pel Dr. Antoni Cambrodí a Tarragona, durant el curs 1982-83.